Varovanje osebnih podatkov

PODATKI UPRAVLJALCA OSEBNIH PODATKOV

Hotel Tabor Maribor, Podhostnik d.o.o.
Ulica heroja Zidanška 18, 2000 Maribor, Slovenija
T:
+386 (0) 2 42 16 410, M: +386 (0)41 311 457
F:
+386 (0) 2 42 16 414
E: [email protected] 

IZJAVA

Hotel Tabor Maribor spoštuje zasebnost gostov in ravna z osebnimi podatki v skladu z veljavnimi predpisi Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov - GDPR. Pridobljeni osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam ali uporabljeni za druge namene, kot je bilo določeno oz. dovoljeno s strani stranke. Osebni podatki se lahko razkrijejo le na podlagi zakonske osnove, za zagotavljanje javne varnosti, za preprečevanje, preiskovanje, odkrivanje ali pregon kaznivih dejanj, v primeru preiskave ali zaščite pred delovanjem, na podlagi katerega bi podjetje lahko bilo oškodovano.

NAMEN PRIDOBIVANJA IN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Uporabniki posredujejo potrebne osebne podatke za namen povpraševanja, rezervacije, prijave v hotel, komunikacije, obveščanja in trženja. S tem se strinjajo z obdelavo njihovih osebnih podatkov za izbrani namen oz. za namen opravljanja storitve.

VRSTE POTREBNIH OSEBNIH PODATKOV

- Povpraševanje, rezervacija in za to potrebna komunikacija: v ta namen potrebujemo ime in priimek, kontaktne podatke (telefonska številka in/ali elektronski naslov) in starost otrok

- Prijava v hotel: v ta namen so potrebni in za bivanje v hotelu zakonsko določeni in obvezni osebni podatki z osebnega dokumenta vsakega gosta, ki se prijavlja za bivanje v hotelu: ime in priimek, datum rojstva, kraj rojstva, vrsta osebnega dokumenta, številka osebnega dokumenta in država.

- Naročilo na e-novice, obveščanje o aktualnih novostih in posebnih ponudbah, trženje: v ta namen uporabnik izpolni obrazec na spletni strani z elektronskim naslovom, na katerega prejema obvestila ali obkljuka to izbiro pri pošiljanju povpraševanja.

ROK HRAMBE

Podatke hranimo dokler se ne izteče njihov namen, do zahteve stranke po izbrisu ali preklica soglasja njihove uporabe oz. do poteka zakonsko predpisanega roka hrambe podatkov.

PRAVICE UPORABNIKA

Stranke imajo pravico do dostopa do osebnih podatkov, do popravka, do pozabe oz. izbrisa, do prenosljivosti, preklica privolitve, do ugovora obdelavi osebnih podatkov in do informiranosti v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov. Te pravice se lahko omejijo le na podlagi veljavne zakonodaje.

SOGLASJE STRANKE

Hotel Tabor Maribor obdeluje osebne podatke na podlagi soglasja stranke po določbi točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov.

Stranke se z oddajo svojih osebnih podatkov strinjajo z njihovo obdelavo, z zbiranjem, hrambo in upravljanjem. Dovoljujejo, da se njihovi osebni podatki obdelujejo v skladu z namenom njihove pridobitve in v določenem časovnem roku. Prav tako potrjujejo, da so seznanjeni s svojimi pravicami v zvezi z obdelavo podatkov. Spremembe ali zahteve stranke lahko oddajo v pisni obliki na elektronski naslov [email protected].

Dobrodošli v Maribor, v Hotel Tabor!

Dovolite nam, da postanemo del vašega raziskovanja Maribora.

Z veseljem smo vam vedno na voljo na 24-urni recepciji.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.