Hotel

Dobrodošli v Hotelu Tabor Maribor!

Dovolite nam, da vas z besedilom in fotografijami popeljemo skozi naš hotel, skozi našo ponudbo in malo po našem mestu Maribor in njegovi čudoviti okolici.

Naj vam pričaramo del tega, kar imamo sami priložnost spremljati vsak dan in kamor tudi vas prijazno vabimo.

Družinsko voden tematski mestni hotel

V naš družinsko voden hotel vas vedno prijazno sprejmemo in se trudimo, da tudi vi začutite domačnost med bivanjem pri nas. Smo tematski mestni hotel, to je naša posebnost. Z vsakim nadstropjem namreč stopite v barve drugega letnega časa, tematske sobe pa vas popeljejo na različne kotičke mesta Maribor in njegove okolice. Morda v njih dobite idejo za raziskovanje. 

Prijazen 24-urni sprejem na hotelski recepciji

Naše glavno vodilo je dobro počutje naših gostov. Z veseljem vam ponudimo informacije o nastanitvi v hotelu, o Mariboru in njegovi okolici, ter o morebitnih aktualnih dogodkih. V recepcijskem baru se lahko okrepčate s kavico ali drugimi napitki. Tudi če še niste v hotelu in šele iščete informacije o dogodkih ali nastanitvi, vam z veseljem pomagamo pri načrtovanju vašega aktivnega oddiha pri nas.

Veliko ograjeno parkirišče

Na hotelskem dvorišču se nahaja veliko ograjeno in delno nadkrito parkirišče za goste hotela. Na naši e-polnilni postaji (10/16 A - 250 V; vtikač CEE 7/7 Schuko) lahko med bivanjem napolnite vaše električno vozilo (doplačilo), vaša kolesa pa vam z veseljem shranimo v zaklenjeno shrambo, kjer lahko pustite tudi drugo športno opremo (npr. smučarsko opremo).

Prijetna zunanja terasa

Zunanja ozelenela nadkrita terasa, na kateri uspeva tudi potomka stare trte, je odličen prostor za sprostitev in mogoče skodelico kave ali čaja. Krasijo jo elementi podeželja, ki vam predstavijo del tradicije in dediščine našega vinorodnega okoliša.

Hotelska restavracija

Vsako jutro vam ponudimo raznolik samopostrežni zajtrk za prijeten pričetek dneva. Na izbiro so dobrote od umešanih jajc, zapečene slanine, pršuta, različnih salam, sira, namazov, sveže zelenjave, pa vse do peciva, muslijev, jogurta, svežega sadja in toplih in hladni napitkov.
Za vnaprej dogovorjene skupine pripravljamo tudi penzionska kosila in večerje.
Restavracija je z dvigalom dostopna tudi za gibalno ovirane osebe ali otroške vozičke.

Naša ekipa

Od otvoritve Hotela Tabor 8. oktobra 1994 vas, dragi gosti, sprejema prijazna in ubrana ekipa zaposlenih. Z veseljem si priskočimo na pomoč, ko je to potrebno, zbiramo ideje, ko je čas za spremembe in skupaj proslavimo vesele trenutke, na naših že tradicionalnih izletih pa raziskujemo našo regijo, spoznavamo lokalne ponudnike in se podružimo v sproščenem vzdušju. Z razumevanjem, dobrimi odnosi in medsebojno pomočjo ustvarjamo prijeten ambient, in ga z veseljem delimo z vami.

Dobrodošli v Maribor, v Hotel Tabor!

Dovolite nam, da postanemo del vašega raziskovanja Maribora.

Z veseljem smo vam vedno na voljo na 24-urni recepciji.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.