Kontakt in lokacija

Kako do nas?

Hotel Tabor Maribor
Ulica heroja Zidanška 18
2000 Maribor, Slovenija
T: +386 (0) 2 42 16 410
Mobile T: +386 (0)41 311 457
F: +386 (0) 2 42 16 414
E: [email protected] 

Z osebnim vozilom

V MARIBOR Z JUŽNE STRANI: peljite v smeri MARIBOR CENTER in pri zgradbi TELEKOMA na levi zavijte v semaforiziranem križišču levo. Nadaljujte skozi vsa naslednja križišča le naravnost in po ca. 900 m vožnje boste na desni zagledali hotel in za njim dovoz na hotelsko parkirišče.

V MARIBOR S SEVERNE STRANI: mariborsko obvoznico zapustite na drugem izvozu takoj za tunelom, zavijte desno in na naslednjem križišču ponovno desno v smeri MARIBOR CENTER. Ko boste prišli do stavbe TELEKOMA na levi, zavijte v semaforiziranem križišču levo. Nadaljujte skozi vsa naslednja križišča le naravnost in po ca. 900 m vožnje boste na desni zagledali hotel in za njim dovoz na hotelsko parkirišče.

Z avtobusom ali vlakom

Glavna železniška in avtobusna postaja sta od hotela oddaljeni le 2,5 km. Priporočamo, da izberete TAKSI ali MESTNI AVTOBUS številka 6 – izstopna postaja Gorkega – Preradovičeva.

Z letalom

LETALIŠČE GRADEC je oddaljeno 50 km, LETALIŠČE LJUBLJANA 125 km in LETALIŠČE ZAGREB 110 km. Če se odločate za prihod z letalom, preverite možnost prevoza do hotela. Priporočamo, da po vas pride TAKSI.

Hotel Tabor

Ostali podatki podjetja

PODHOSTNIK gostinstvo, hotelirstvo, turizem, trgovina, d.o.o.

Dobrodošli v Maribor, v Hotel Tabor!

Dovolite nam, da postanemo del vašega raziskovanja Maribora.

Z veseljem smo vam vedno na voljo na 24-urni recepciji.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.