Skrb za vas

2020_05_sto_greensafe4

Slovenija je zelena dežela, zelena destinacija, s čudovito neokrnjeno naravo. Ponosni smo na naš naravni zaklad in ga želimo takega zaščititi in ohraniti, hkrati pa zagotoviti, da je tudi naše mesto Maribor in njegova okolica varna destinacija za vaš oddih.

V Hotelu Tabor zremo v prihodnost in si prizadevamo za odgovorno in trajnostno ravnanje z okoljem. Z upoštevanjem visokih higienskih standardov in strokovnih priporočil skrbimo za vaše varno in prijetno bivanje pri nas. Tako sledimo smernicam pridobljenega znaka Green&Safe in mednarodnega znaka Safe Travels, ki poudarjata odgovorne potovalne standarde in varna potovanja.

Več informacij o znaku Green&Safe: https://www.slovenia.info/sl/zgodbe/5-zelenih-in-varnih-razlogov-za-mojo-izbiro-slovenije

Želimo vam ponuditi prijetno nastanitev in številne možnosti odkrivanja našega mesta Maribor in našega vinorodnega okoliša in prijazno vas vabimo, da se nam tudi vi pridružite na varnem, odgovornem in zelenem potovanju.

Na podlagi zaveze k odgovornem ravnanju pri ohranjanje okolja in varnosti smo v pridobivanju trajnostnega certifikata Zeleni ključ, ki nam bo s svojimi smernicami v dodatno pomoč, vam gostom pa zagotovilo, da smo zaupanja vredna in varna destinacija za vaše počitnice.

Več informacij o Zelenem ključu: www.zelenikljuc.si in www.greenkey.global

 

WTTC SafeTravels Stamp Slovenia