Paketi

Paket FESTIVAL 53. BORŠTNIKOVO SREČANJE 2018

Obiščite 53. Borštnikovo srečanje, osrednji slovenski gledališki festival, ki več kot pol stoletja bogati slovenski gledališki in kulturni prostor in občutite kulturo Maribora! 

Rezervirajte si 3 dnevni paket ter obiščite osrednji slovenski gledališki festival, 53. Borštnikovo srečanje v Mariboru.

Cena paketa: 120 Eur

Cena paketa vključuje: 

  • 2 nočitvi v dvoposteljni sobi z zajtrkom za 2 osebi v terminu po izbiri (med 15.10. – 28.10.2018) 
  • brezplačni ogled Hiše stare trte z najstarejšo trto na svetu (Guinessova knjiga rekordov) ter degustacija vina (1 kozarec vina),
  • brezplačni prevoz iz hotela do igralniško - zabaviščnega centra Mond in nazaj ter 5€ kupon za igro

Dodatne ugodnosti:

  • Spoznajte Svengali-ja, Čeligi-ja in Nadvojvoda Janez-a! Vabljeni na tematski raziskovalni sprehod z igranim vodenjem ter pokušino po mestu - Rajzefiber (Termini sprehodov: pet, 19.10.: KultUra s pivom / Igrano vodenje, sob, 20.10.: KultUra s kavo / Igrano vodenje, tor, 23.10: KultUra z vinom / Igrano vodenje, pet, 26.10.: KultUra s pivom / Igrano vodenje, sob, 27.10.: iKultUra s kavo / Igrano vodenje)
  • Hotelskim gostom festival letos ponuja možnost promocijskega nakupa dveh vstopnic za celo ene (1=2)**, kar pomeni, da si lahko najkakovostnejše gledališke stvaritve pri nas v dvoje ogledate po polovični ceni. Vsekakor ugodnost, ki je ne smete zamuditi. Sedeži v dvoranah čakajo na vas. In brez skrbi, vse domače predstave so nadnaslovljene v angleški jezik, tuje pa so prevedli v slovenščino, zato izgovorov ni.